Ramen & deuren

PVC 

PVC ramen en deuren hebben in de loop van de jaren een sterke reputatie opgebouwd, zowel op gebied van ecologie, isolatie, veiligheid als elegantie.

PVC deuren

De Schüco PVC deuren worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen, die de standaardvoorschriften ver overschrijden. Er wordt steeds gebruik gemaakt van een breed kader, waardoor meer staal kan voorzien worden in het profiel. Meer en dikker staal betekent meer stabiliteit en extra veiligheid. Al de deuren zijn afgewerkt volgens het SKG 2 keurmerk en hebben een invloed op de stabiliteit, de veiligheid en de isolatie.

PVC ramen

Energiezuinig

Kunstof ramen staan garant voor de hoogste energiezuinigheid in hun klasse en zorgen op die manier voor aanzienlijk lagere stookkosten in combinatie met een beter binnenklimaat. 

Veilig

Kunststof ramen zijn extra beschermend en verhogen het veiligheidsgevoel. Ze beschermen niet enkel tegen gure weersomstandigheden, maar ook tegen inbraak en vandalisme. Dit dankzij de speciale en onzichtbaar ingebouwde veiligheidssystemen.

Comfortabel

Tal van oplossingen worden aangeboden, zowel om het comfort als het bedieningsgemak gevoelig te verhogen via intelligente automatisering. Ze maken er het leven van de bewoners een stuk makkelijker op en zijn zowel extreem betrouwbaar en precies, als eenvoudig en intuïtief te bedienen. 

Stijlvol

De ramen uit het aanbod munten uit door hun bijzondere aandacht voor schoonheid en esthetiek. Intelligente techniek gaat hier altijd hand in hand met een ruime keuze aan afwerkingen, vormen en kleurmogelijkheden.

 

Kunststof schuif- en hefschuiframen zijn uitstekend geïsoleerd en zorgen voor extra bewegingsruimte: het raam vormt één geheel met de tuin, balkon en terras. Deze vergroten de woonruimte met een maximum aan transparantie en lichtinval.

Aluminum ramen en deuren

AluK is een ontwerper en leverancier van kwaliteitsvolle, betrouwbare en performante aluminium systemen. AluK zorgt voor deskundige oplossingen en een persoonlijke ondersteuning van onze klanten en dit door lokale kennis te koppelen aan een internationale aanwezigheid op de aluminiummarkt.

Aluminium raam –en deursystemen staan voor elegantie en design in diverse woonstijlen.

U kan kiezen uit tal van kleuren met keuzemogelijkheden voor verschillende afwerkingen in hoogwaardige kwaliteit.

Voordelen

Licht, sterk en slank
Onderhoudsvriendelijk
Tal van kleuropties
Van modern tot klassiek (profielkeuze)
Veilig

Houten ramen en deuren

Houten ramen en deuren geven een warme en natuurlijke uitstraling. Duurzaam hardhout op maatwerk zowel voor de klassieke en moderne bouwstijl.

Voordelen

Stijlvolle uitstraling
Perfecte isolatie
Veelzijdig materiaal
Duurzaam
Milieuvriendelijk